Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Piter35 XXX (2977 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
zaria napisał:

Nie podoba mi się, że mamy taki a nie inny RZĄD , który stacza nas, jako naród w przepaść , gdzie dno jest tak nisko , że odbić się już od niego- może będzie niemożliwe już nigdy

Ciekawe kto ten rzad wybral ?
W teczce go Polakom obcy zaborcy przywiezli ?
Rzad jest dokladnie taki, jaki zostal przez Polakow wybrany, dokladnie taki, na jaki zasluguja, a przynajmniej ta wiekszosc, ktora za ta opcja glosowala. Widocznie wiekszosci Polakow taki stan rzeczy sie akurat podoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
jasta102 napisał:

GDZIE BYŁY I CO ROBIŁY SŁUŻBY ODPOWIEDZIALNE ZA ODLOT
w ebanej świniarni
fachufce zebane

Fachufce zebane odbieraly ordery w bulach i nadzieji za zdany egzamin.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał:
zaria napisał:

Nie podoba mi się, że mamy taki a nie inny RZĄD , który stacza nas, jako naród w przepaść , gdzie dno jest tak nisko , że odbić się już od niego- może będzie niemożliwe już nigdy

Rzad jest dokladnie taki, jaki zostal przez Polakow wybrany, dokladnie taki, na jaki zasluguja, a przynajmniej ta wiekszosc, ktora za ta opcja glosowala. Widocznie wiekszosci Polakow taki stan rzeczy sie akurat podoba
a jaki mamy wybór zacznijmy od tego...
kogo nie wybierzemy to i tak to samo bagno, czy to bedzie tusk czy inny kaczor
...och ty "zła kobieto"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Wiking
AndersB napisał:
Lindemans napisał:
zaria napisał:

a jaki mamy wybór zacznijmy od tego...
kogo nie wybierzemy to i tak to samo bagno, czy to bedzie tusk czy inny kaczor
...och ty "zła kobieto"

Dlatego"jakiem ta zła kobieta" mam cudowne rozwiązanie problemu -otóż proponuję wybrać w następnych wyborach na PREMIERA JASTĘ102 uzdrowi nasz kraj -nie będzie żółci bydlęcej dodawanej do naszego" taniego" piwa , i mlecze nie będą już widoczne z okien samolotu i wszystko będzie takie cudowne , piękne i będziemy się kochać i ogólnie będzie hepy
Pozdrawiam słonecznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
macie tu j=swojego prezydenta (jaste)

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jedźcie więcej mariankków
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Ktokolwiek kto wypiera sie swojej Polskosci i Slowianskosci to jest tylko malutkim niewolnikiem Giermancow takim folkenorskiem odpowiednikiem volksdeutscha.

Ja tu jestem bo jak mialem 8 lat to mnie rodzice zabrali. A dzis siedze tylko poto zeby zebrac 5 mln i wrocic do Polski zyc z procentow z funduszu gieldowego. A giermancem nigdy sie niepoczuje i z natury ich nielubie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Imperator1988 napisał:
K A dzis siedze tylko poto zeby zebrac 5 mln i wrocic do Polski zyc z procentow z funduszu gieldowego.
No to jeszcze troche tu posiedzisz.
Chyba, ze kradniesz, to wtedy krocej bedzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Za tych kilka marnych koron,to nie tylko Polskosci,ale nawet matki i ojca sie wyzekna - jebane polonorki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
p/s:
a z naszymi slowianskimi korzeniami,to dobrze trafiles.przeciez norwegia to kolebka - rasy panow i nadludzi!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok